Even kennismaken

Rond februari 2005 dacht ik "ben ik ook in staat tot het maken van een website?" Ik ging dus op verkenning. Eerst maar eens lectuur verzamelen. Van een collega ontving ik 31 bladzijden waarin de basisprincipes van HTML worden uitgelegd.
Het bouwen van de Site kon beginnen. In het begin ging dit met veel vallen en opstaan. Inmiddels beleef ik veel plezier aan het verbeteren en het verder uitbreiden van de Site. Omdat ik programmeren leuk vind probeer ik zo min mogelijk gebruik te maken van programma's. In het begin van mijn ontdekkingsreis was het echter noodzakelijk FrontPage te gebruiken. Het bepalen van de juiste positie op het scherm gaf, vooral in het begin veel problemen. Het combineren van de juiste kleuren is ook zo'n onderwerp waar ik regelmatig problemen mee heb.

Welke onderwerpen

Ja dat is heel lastig want waarover ga je iets vertellen en wie is je doelgroep? Welnu daar ben ik nog steeds niet uit. Ik ben een enorme Fan van Stargate en daarover heb ik dus ook het nodige gemaakt. Helaas is het nog steeds niet helemaal af omdat het vertalen veel tijd vergt.

Hobby

Jazeker naast het Website gebeuren speel ik graag een computerspel. Ik noem enkele, voor mij, toppers. Half-Life, Far Cry, Medal of Honor, Generals, Red Alert, Total Annihilation. Van de laatste 2 games heb ik ook veel extra levels verzameld. Er zijn ook momenten dat ik niet achter de computer zit. Deze momenten zijn vooral in de zomer. Dan ben ik in de tuin te vinden.

Bedankje

Ik wil mijn partner bedanken voor haar geduld. Als zij me zocht zat ik natuurlijk weer achter de computer.