Mijn verzameling

Vanaf circa mei 2011 speel ik Farmville en durf te bekennen dat ik er helemaal verslaafd aan ben. Mijn Website, ik was bezig met het maken van een gastenboek, ligt helemaal stil. Er zijn op dit moment 10 boerderijen beschikbaar en als je overdag werkt is het best een hele klus om alles draaiende te houden.

Regelmatig verschijnen er weer nieuwe bomen, dieren et cetera. Om dat allemaal bij te houden gebruik ik een Excel Sheet. Daarin staat onder andere welke bomen en dieren ik heb en waar ze staan. In het begin stonden de bomen en dieren kris kras op alle boerderijen. In veel dingen ben ik een "pietje precies" en heb daarom de stoute schoenen aangetrokken om eens orde in deze chaos te scheppen. Gelukkig kunnen we de veel spullen, naar andere boederijen verplaatsen.

Zo heb ik al heel wat bomen en dieren gecategoriseerd. De bomen die nog niet gemasterd zijn staan apart. Zo heb ik een goed overzicht. De dieren zitten gewoon in hun "huisje".

Om al dit moois met jullie te kunnen delen heb ik een Database gemaakt.

LET OP: Het kan zijn dat je geen of verminkte gegevens ziet. Dan ben ik de pagina aan het updaten. Nieuwsgierig geworden? Maak hieronder je keus om mijn verzameling te bekijken.De onderstaande onderwerpen zijn beschikbaar:
 Bloemen
 Bomen
 Decoratie
 Dieren
 Gewassen
 Gnome
 Producten
 Statistieken
 Weg hier